Skønheds- og spaprodukter med ingredienser fra den nordiske natur

Hvis du går op i naturlig skønhed, så ved du også, at det bedst kan opnås ved hjælp af naturlige skønheds- og plejeprodukter. Her kan du læse mere om, hvordan du kan overføre din økologiske livsstil til også at inkludere din skønhedspleje.  

En del af en økologisk livsstil  

Naturlig skønhed indgår som en essentiel del af en økologisk livsstil. For nytter det egentlig noget at gå op i økologi, hvis det ikke dækker alle flader? Du kan spise nok så meget økologisk mad og købe økologisk bomuld i H&M, men hvor bæredygtig og økologisk, er egentlig din skønhedsrutine?  

Der har længe været en myte om at økologiske skønhedsprodukter ikke er lige så effektive som produkter, der har flere kemikalier i, men det er altså ikke sandheden længere. Nu er vi nået dertil, at der findes langt flere økologiske ingredienser til skønhed- og hudpleje tilgængeligt, som er mindst lige så effektive som de ingredienser, der benyttes i traditionelle produkter.  

Nu går trenden mod økologiske produkter, fremfor ikke-økologiske produkter, og dermed er der kommet nogle spændende aktører på markedet.  

Find økologiske skønhedsprodukter  

RAZspa kan tilbyde skønhedsprodukter med naturlige ingredienser. Her benyttes naturlige ingredienser fra den nordiske natur, til at give den ultimative spa-oplevelse derhjemme. Leret i maskerne fra RazSpa, kommer fra et fairtrade certificeret kooperativ i Marrakech.  

Produkter, der har et touch af nordisk, er meget i vinden lige nu, men der er også rigeligt med muligheder for, at det er gode produkter. Økologi og kvalitet går tit hånd i hånd, fordi det kræver meget at håndplukke og sammensætte produkter, der er lavet med naturlige ingredienser.  

Gør din skønhedsrutine mere bæredygtig og økologisk, så kan du udnytte naturen til din fordel. Naturligt skønhed er in, og du kan ride med på bølgen og finde produkter, der bidrager til en bedre verden.