Køb en elcykel og gør noget godt for klimaet

Kan du godt lide at cykle, men har lige en smule langt til arbejde? Ville du gerne gøre noget godt for klimaet, men det er altså lidt hårdt for benmusklerne at cykle bakke op og ned for at nå frem til din destination? En elcykel er løsningen. Læs med her! 

“Der er ikke nogen planet B.” Det er et velkendt slogan blandt klimaaktivister, og det er jo faktisk sandt. Til gengæld er der en plan B, hvis du kører i bil, men gerne vil finde et mere klimavenligt alternativ. Du behøver ikke stå indeklemt i metroen og få andre folks hår i hovedet, tværtimod kan du få vind i håret og D-vitamin til kroppen. Hvordan? Med en elcykel. 

Et klimavenligt alternativ til bilen 

Se Corwin elcykler, hvis du er blevet interesseret i at tjekke elcykler ud. Gør det for klimaet! En elcykel er nemlig et super klimavenligt alternativ til de fleste andre transportformer. Den giver rigtig god mening, hvis du skal tilbagelægge relativt store afstande.  

Med mindre du er cykelrytter, er det lige hårdt nok at skulle bestige bjerge for at komme til og fra arbejde. Men med en elcykel får du den ekstra hjælp, der skal til, for at du kan cykle langt. Og du kan ovenikøbet nyde cykelturen med god klimasamvittighed! 

Til arbejde og fritid  

Hvis du i forvejen er cykelentusiast, kan du også få andre elcykler end standard herre- og damemodeller. Måske skal du gennem en kringlet og bumlet skovvej, på vej til arbejde? Så kan en el-mountainbike være noget for dig. 

Hvis du har brug for en cykel, der er nem at have med rundt, kan du overveje en el-foldecykel. Du kan sammenfolde den, så du kan have den under armen. Det er rigtig smart, hvis du fx skal have den med i toget, eller hvis du skal have den opbevaret i en lille bylejlighed.  

Ny eller brugt?  

Når nu du i forvejen tænker på at gøre noget godt for miljøet, kan du jo også give det en tanke, om du vil købe en ny eller brugt elcykel. Du kan nemlig godt få nogle rigtig fine brugte elcykler – bare sørg for at få lov til at køre en prøvetur. Med en brugt elcykel genbruger du, i stedet for at bidrage til ny produktion, og det er også en klimavenlig handling.