Håndlavede økologiske cocktails på flaske og dispenser!

I dag tænker vi bæredygtighed ind i alt vi laver, men er der ikke nogle områder vi nemt glemmer. Hvor bæredygtige er din aften på byen, for eksempel? Dette er det mange der ikke tænker så meget over, specielt ikke efter et par glas vin. Lad os kigge lidt nærmere på klimavenlige cocktails. 

Økologisk bytur

Der er mange der fokuserer meget på hvor deres mad kommer fra og hvor bæredygtig den er i det lange løb. Vi kunne ikke drømme om at købe skrabeæg eller mælk der ikke var økologisk, eller så meget som røre ved en lime der er sprøjtet. Dette er der alligevel mange der glemmer når de er ude på byen og får et par drinks. For hvor kommer jordbærrene i din strawberry daquiri fra? Er det en økologisk lime i din gin & tonic? I en cocktail bruger man gerne mange råvarer og hvis du skal sikre dig, at disse er økologiske, så skal du være meget på vagt. 

Cocktails er det helt store, og heldigvis er det muligt at lave en økologisk bytur. Der dukker hele tiden op nye barer der udelukkende serverer biodynamisk vin og veganske snacks, men det er først når vi skal virkelig på druktur at klimavenligheden bliver testet til yderpunktet. man bliver hurtigt for fuld til at spøge bartenderen om, hvor hver eneste lille ingrediens nu egentlig er dyrket og under hvilke forhold. 

Jo større krav vi som forbrugere stiller til nattelivet, jo større behov vil dem der driver dette forstå at der er for en mere bæredygtig bytur. Heldigvis findes der selskaber der specialiserer i økologiske cocktails på dispenser flaske, så du kan nyde dine cocktails med god samvittighed. 

Man skal jo ikke bare sørge for ikke at få tømmermænd dagen efter en bytur, de moralske tømmermænd kan hurtigt gøre lige så ondt.