Sådan sparer du penge på julegaver i år

Juleræset er allerede sat i gang her i Danmark. Gaderne er pyntet op, julemarkederne byder på årstidens sødeste fristelser og butikkerne lokker med de gode tilbud.

Julen er en dejlig tid, men for nogen er selve gaveræset et kæmpe stresseelement i sig selv. Selvom man har hjertet på det rette sted, og så gerne vil give sin lillebror det nyeste PlayStation spil, som han har drømt om, så er det ikke altid, at økonomien kan følge med.

Derfor har vi samlet nogle gode råd til dig her, så du kan få købt de bedste julegaver, uden at gøre dig selv fattig til december.

Shop juletilbud I god tid

Både de fysiske butikker og webshops kører juletilbud omkring november og december. Hvis du holder skarpt øje med de forskellige butikker, og er hurtig til at slå til, så kan du være heldig at få gode procenter på dine gaver.

Hvis du er på udkig efter en gave, som der virkelig er rift om, så får du nok mere succes med at bestille den fra en webshop. De fleste webshops tilbyder forlænget returfrist, så du kan købe gaven i god tid, men stadig få over 30 dages gratis returret.

Køb dine gaver på Black Friday

Black Friday er og blive juletidens største shoppingdag. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, at Black Friday også er en af de travleste shoppedage på hele året.

Så skal man ned og gnubbe albuer i supermarkederne med de andre travle shoppinggæster? Nej, det behøver du ikke. Black Friday 2023 foregår nemlig også online, så hvis ikke du kan overskue den voldsomme trængsel og alarm nede i byen, så stå tidligt op om morgenen og bestil dine julegaver derhjemme fra din computer eller telefon.

Giv en oplevelse

I stedet for at bruge penge på fysiske julegaver, så kan du være kreativ og opsætte en unik oplevelsesgave. Tag på kajaksejlning, planlæg en weekend i sommerhus eller tag på en romantisk picnic. Oplevelsesgaver, som du selv planlægger, koster ikke alverden, og så er de også meget mere personlige end et armbåndsur eller et computerspil.