CO² neutral terrassevarmer

Når vejret bliver varmere, elsker vi at gå udenfor og tilbringe mere tid i solen og den friske luft. Det er dog sjældent, at temperaturen holder sig høj hele dagen her i Danmark, og det betyder, at man godt kan begynde at sidde og fryse lidt sidst på dagen, mens man prøver at få mest muligt ud af de lyse aftener. Det er en skam at være nødt til at gå indenfor, og med en smart terrassevarmer, kan du få lov til at blive siddende udenfor så længe, du vil.

Ro i maven

Mange vælger at lade være med at købe en terrassevarmer af hensyn til miljøet, og det giver også god mening. Men faktisk kan du nu få en terrassevarmer, der er CO2 neutral, og du kan derfor få varmen udenfor med god samvittighed. Se den her og bliv klogere på, hvordan den virker, og hvordan du kan bruge den til dit hjem. Så bare forbered dig på hyggelige aftener på terrassen med vennerne, for med denne terrassevarmer har du den perfekte mulighed for at få mest muligt ud af sommeren og stadig være bevidst om miljøet.

Klar til sommer

Med en god terrassevarmer kan du være klar til sommer. Kom godt i gang med at planlægge de hyggelige aftener på terrassen med god mad sammen med vennerne og familien. Det er disse lyse og hyggelige aftener, vi ofte forbinder med den danske sommer, men ofte kommer det lidt kolde aftenvejr i vejen. Det behøver det heldigvis ikke at gøre med denne terrassevarmer.

Så inviter på middag, havefest eller bare en hyggelig drink til solnedgangen, og slip for at bekymre dig om at fryse eller at være dækket af mange lag af tæpper. Det er især en oplagt tilføjelse til sommerhuset, hvor man især har lyst til at tilbringe så meget tid udendørs som muligt.