Et nærmere kig på binær optionshandel

Binær optionshandel hedder sådan, fordi der i denne type handel kun kan være to resultater: profit eller tab. Det er en hurtig, ”alt eller intet” type handel, meget let at forstå og let at administrere. Hvis en handlende bruger gode binære optionsstrategier er der meget gode chancer for, at han vil få god fortjeneste.

Hvis en handlende tror, at værdien af en aktie vil stige, foretager han et ”call”, og hvis han mener, at den vil falde, foretager han et ”put”. Lad os forstå den binære handelsprocedure ved at se på et eksempel. Lad os for eksempel antage, at hvis en handlende tror, at værdien af en Apple Inc. aktie vil stige, og ende med at være 575 dollars kl. 14.00 på en bestemt dag, foretager han et ”put” og sætter 100 dollars på spil for denne handel. Hvis værdien når, eller overgår, målet på 575 dollars, vil han vinde 100 dollars, det vil sige, at han vil få 200 dollars tilbage. Men hvis den ikke når målet på 575, vil han miste sine penge. Dette er det grundlæggende koncept bag binær handel.

Tidsfristen (Kl. 14.00 i ovenstående tilfælde) kaldes ”udløbstidspunkt” eller ”modningsdato”. Værdien, som en handlende forudsiger, at en aktie vil overstige (575 dollars i ovenstående eksempel), kaldes ”strike-prisen”. Den største fordel ved binær handel er, at en handlende kun sætter det beløb på spil, som vedkommende har råd til at tabe. I det ovenstående eksempel taber den handlende ikke mere end 100 dollars.

Binær handel gennem binære optionsmæglere

I de fleste tilfælde udfører handlende binær handel gennem et handelsselskab og mæglere. Sådanne virksomheder giver handlende en udbetaling, hvis værdien ender over målprisen, som varierer fra 70% til 90%. Hvis, for eksempel, en binær virksomhed tilbyder en udbetaling på 70%, vil den handlende få 170 dollars fra sin investering på 100 dollars. Men hvis den handlende taber, får han en lille rabat (10% і de fleste tilfælde).

I binær handel betyder det omfang værdien af aktien stiger ikke noget. Den handlende får samme beløb, hvis den lukker nøjagtigt på målværdien, eller 10 dollars over den.

Typer af binær optionshandel

Der er to former for binære optioner: aktiv-eller-intet binære option og kontanter-eller-intet binære option. Eksemplet vist ovenfor er et eksempel på en kontanter-eller-intet binær handelsoption.

I aktiv-eller-intet binær optionshandel, får den handlende en værdi, som er lig med prisen på aktien, hvis han vinder. Men hvis han taber, taber han det beløb, som han har sat på højkant.

Har du brug for mere hjælp eller rådgivning så besøg www.binæreoptionerinvest.dk og de er mere end glade for at skulle hjælpe dig igang med at handle med binære optioner