3 ting som du kan lave i ferien som er bedre for miljøet

Hvis du gerne vil passe bedre på miljøet og samtidigt spare penge, så kan du med fordel vælge at holde ferien på en anderledes måde i år. Hvis du bruger ferien herhjemme i Danmark, så kan blandt andet spare penge på transport og samtidigt være produktiv. Læs med her.

 

Tag ud og nyd sommerlandet

Hvis solen står højt på himlen, så vil du som så mange andre nok gerne ud at nyde det dejlige sommervejr. Du kan for eksempel tage i en park, til en strand, eller i haven og nyde solens stråler. Du kan jo pakke en picnic kurv med lækkerier og samtidigt tage en højtaler med, og så tage på tur med dine venner. Har du en cykel, så transporterer du dig desuden rundt på en bæredygtig måde. Med cyklen kan du også vælge at tage på cykelferie rundt i Danmark.

 

Gør-det-selv projekter derhjemme

Der er nok et eller andet projekt derhjemme, som mere eller mindre er blevet et hængeparti. Når du har tiden til det, kan det eventuelt være en god idé at gå i gang med nogle af de gøremål der er i hjemmet. Måske har du en have, der skal passes. Det kan også være der er noget indendørs som skal ordnes. Blev du aldrig helt færdig med indretningen i forhold til lampeophæng, gardiner, køb af inventar, så kan du med fordel bruge tiden på dette. Hvis bærdygtighed er vigtigt for dig, så kan du med fordel kigge efter genbrug, hvis du mangler inventar til din bolig.

 

Der er mange måder, hvorpå man kan blive bedre til at passe på miljøet. På nettet findes der masser af relevante råd omkring, hvordan du også kan spare på energi og ressourcer. På den måde er du også med til at passe bedre på kloden.